Tuesday, September 12, 2017

Tawaran Travel NORWAY



Aku dah lama tak post kat blog.. macam-macam alasan lah.  Post Japan pun tak settle-settle lagi.  Insyaallah ada rezeki aku sambung

Ok.. aku nak mewar-warkan satu project terbaru aku.  Aku dah bersedia nak kembali ke Norway.  Perancangan sudah lama tapi perlaksaaannya memerlukan persiapan rapi. Aku ingin menjemput sesiapa yang sudi untuk join trip aku.  Insyaalalh jika cukup peserta aku akan buat 2 atau lebih trips ke Norway untuk 2018.  

So bagi yang berminat untuk sama-sama meredah Norway boleh contact aku untuk detail - 019 3114230 (fastest respond) atau email tummybird13@gmail.com (kena bersabar sikit sebab aku selalu lupa nak check email)


Ground Package 1


Ground Package 2

Trip ke beberapa negara Europe lain dalam perancangan, Insyaallah kalau ada rezeki lebih akan di laksanakan.  Jika ada antara korang berminat nak aku caterkan trip ke mana-mana negara, sila jugak contact aku. Ada kemungkinan aku akan buat trip 9H8N ke Swiss & Paris December ni.




 

4 comments: