Thursday, June 4, 2015

Germany dari jendela keretapi


Post sepakej
Germany 2015-Intro


Amsterdam - Heildelberg

Amsterdam - Heildelberg (Video credit: CK)


*** Tips untuk korang, kalau korang naik train dari Netherland ke menghala ke selatan macam kes aku ni, ambik seat sebelah kiri.



Heildelberg -Munich

 Heildelberg - Munich (Video credit: CK)



Munich - Fussen

Munich - Fussen (Video credit: CK)


Germany - Switzerland border 


**Ada gambar kurang berkualiti sebab ada gambar cuma di ambik guna handphone cap ayam.


 To be continued..

5 comments:

  1. ade satu gmbr tu menuju ke fussen mcm sy punya pn ade dlm simpanan hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Dah track yang sama. Anyway Thanks John. You motivate me pergi Heildelberg & Neuschwanstein. Sebelum tu memang dah ada dalam kepala tapi bila baca blog John terus bergolak jiwa. Next will be Nurremberg, Frieburg adn Berlin :)

      Delete
  2. Lawa lah view. Ish xleh jadi betul ni.

    ReplyDelete
  3. Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Great. I am also a specialist in this topic so I can understand your effort. Hotel in frankfurt-Oder

    ReplyDelete