Thursday, June 4, 2015

Germany dari jendela keretapi


Post sepakej
Germany 2015-Intro


Amsterdam - Heildelberg

video
Amsterdam - Heildelberg (Video credit: CK)


*** Tips untuk korang, kalau korang naik train dari Netherland ke menghala ke selatan macam kes aku ni, ambik seat sebelah kiri.



Heildelberg -Munich

video
 Heildelberg - Munich (Video credit: CK)



Munich - Fussen

video
Munich - Fussen (Video credit: CK)


Germany - Switzerland border 


**Ada gambar kurang berkualiti sebab ada gambar cuma di ambik guna handphone cap ayam.


 To be continued..

4 comments:

  1. ade satu gmbr tu menuju ke fussen mcm sy punya pn ade dlm simpanan hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Dah track yang sama. Anyway Thanks John. You motivate me pergi Heildelberg & Neuschwanstein. Sebelum tu memang dah ada dalam kepala tapi bila baca blog John terus bergolak jiwa. Next will be Nurremberg, Frieburg adn Berlin :)

      Delete
  2. Lawa lah view. Ish xleh jadi betul ni.

    ReplyDelete